Woonark De Westhoek

met ligplaats aan de

Cruquiusdijk te Vijfhuizen

Is de woonark De Westhoek uw droomplek of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aan de Cruquiusdijk te Vijfhuizen ligt in de Ringvaart de ruime woonark De Westhoek met vrij uitzicht over het Fort Bij Vijfhuizen en de Meerwijkplas.

De dubbellaags uitgevoerde woonark is in 1973 degelijk gebouwd en nog grotendeels in originele staat.

Dit biedt de nieuwe eigenaar de mogelijkheid deze te renoveren en naar eigen inzicht in te richten voor de toekomst.

Verkocht

 

K

Omgeving

De woonark ligt op één van de mooiste plekjes in de Ringvaart vlakbij Haarlem. Aan de voorzijde is vrij uitzicht op het Fort Bij Vijfhuizen en aan de achterzijde over de Ringvaart en de Meerwijkplas.

Via de Ringvaart is Amsterdam of Haarlem goed per boot te bereiken. Aan het begin van de Cruquiusdijk ligt tevens het Haarlemmermeermuseum met het bekende Cruquiusgemaal. Met de auto is de woonark uitstekend te bereiken. Via diverse provinciale wegen bent u zo op de snelweg A9. Parkeren kan aan de andere kant van de weg of in de garage aan de woonark.

 

K

Indeling

De dubbellaags woonark van circa 17 x 6,2 meter met garage is als volgt ingedeeld:

Ruime, lichte entree met vide en toilet.

Boven: ruime, lichte woonkamer; keuken met doorloop naar ruim balkon; badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet; tweede woonkamer/slaapkamer met inbouwkasten.

Beneden: 2 slaapkamers en 2 grote ruimtes die naar eigen inzicht in te delen zijn.

Ruime garage van 3,5 x 6 meter met kelder waarin zich de dieseltank van circa 1500 liter bevindt.

Door de vele inbouwkasten zit er veel bergruimte in de woonark. 

Aan de voorzijde is de berm in gebruik als tuin en aan de andere kant van de weg zijn parkeerplaatsen.

 

K

Techniek

De woonark is in 1973 door de vorige bewoners naar eigen ontwerp gebouwd met hulp van een aannemer. De originele bouwtekeningen zijn aanwezig en overdraagbaar. De houten kozijnen zijn boven voorzien van dubbelglas en beneden van enkelglas met voorzetramen. Het dak is onlangs nog geheel vernieuwd.

De verwarming is door middel van een diesel CV ketel en verwarmt de woonark middels convectoren. De meterkast is voorzien van een slimme meter en smeltzekeringen. De woonark heeft op dit moment de volgende aansluitingen: water, stroom en telefoon.

K

Vergunning

De woonark is opgenomen in het bestemmingsplan van de gemeente Haarlemmermeer en de vergunning is overdraagbaar. De huidige jaarlijkse liggelden zijn ongeveer € 600,- per jaar. De woonark is op dit moment niet ingeschreven in het kadaster.

De woonark De Westhoek met ligplaats te Vijfhuizen is Verkocht.