Woonschip de Hoop

zonder ligplaats

Het woonschip De Hoop biedt door zijn vele ramen op hoogte een prachtig uitzicht over het waterleven.

Door de afmetingen van circa 20 x 5 meter is er ruim 65m2 woonruimte beschikbaar, welke op dit moment is onderverdeeld in een ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en bijkeuken/3e slaapkamer. De huidige eigenaren hebben de afgelopen jaren goed voor het woonschip gezorgd en zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Beschikt u over een ligplaats en wilt u uw huidige woonschip vervangen? Kom dan zeker eens in Utrecht kijken.

 

K

Indeling

Via de entree, ongeveer in het midden van het schip, kom je direct binnen in de ruime woonkamer. Deze heeft aan beide zijden 4 grote ramen en op de kopse kant een schuifpui naar het voordek. De houtkachel zorgt voor een lekkere warmte in de wintermaanden. Middels een luik in de vloer is de riante opbergruimte bereikbaar. Onder het voordek is de 2e slaapkamer gevestigd.

Aangrenzend aan de woonkamer is de open keuken met een ruim aanrechtblad, wasbak en gasfornuis. Aan de overzijde is ruimte voor alle apparatuur. De moderne badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel, is samen met de bijkeuken/3e slaapkamer tegenover de keuken gevestigd. Op de andere kopse kant is de masterbedroom met veel vaste kastruimte en ook een schuifpui naar het achterdek.

Op het voor- en achterdek is voldoende ruimte voor een heerlijk terras.

K

Techniek

Het woonschip De Hoop is door de huidige eigenaren goed onderhouden. De dakbedekking is in 2020 vervangen. Het schilderwerk buiten is iedere 4 jaar goed bijgehouden. Het casco is in 2020 naar de werf geweest en goedgekeurd.

Verwarming en warmwater vindt plaats door een gas cv-ketel en de rioolpomp zorgt voor de aansluiting naar het gemeenteriool. De houtkachel zorgt voor de lekkere warmte op de koudere dagen.

K

Aanvullende informatie

Over het woonschip hoeft geen overdrachtsbelasting te worden voldaan. Uw notaris kan u hier verder over informeren.

Onze beschrijvingen zijn met de grootste zorg samengesteld, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het staat u vrij de afmetingen en gegevens te controleren tijdens een bezichtiging.

Het woonschip de Hoop staat te koop voor € 75.000,- k.k.

K

Enkele belangrijke kenmerken

  • Gebouwd in 1901
  • Afmetingen circa 20 x 4,60 meter
  • Laatste vlakkeuring 14 mei 2020
  • Ruim 65 m2 woonoppervlakte
  • Dakbedekking in 2020 vervangen
  • Badkamer voorzien van ligbad, toilet, wastafel en inloopdouche
  • Houten kozijnen voorzien van dubbelglas
  • Iedere 4 jaar een schilderbeurt buiten gehad
  • Verwarming en warmwater middels een gas cv-ketel
  • Rioolpomp voor aansluiting naar het gemeenteriool