Over ons

Wessel van Ackooy

Makelaar drijvende woningen

Vanuit onze passie voor het waterwonen staan we u bij in elke fase van het wonen op het water. Van begeleiding bij aankoop, (ver)bouwen, taxatie, gebruik van uw (varende) waterwoning, tot verkoop.

Floating Mission

Vanuit ons varende woonschip zien we de wereld vanuit een ander perspectief en dit willen we zoveel mogelijk mensen laten ervaren. 

Onze drijvende woonwens is al vroeg begonnen bij mij, Wessel. Van kinds af aan ging ik naar de woonark van opa en oma aan de Nieuwkoopse Plassen. Later bij de waterscouting is de varende droomwens ontstaan, toen de begeleiding een schip ging verbouwen tot woonschip. Dat is toch ultieme vrijheid. Gelukkig heb ik een vrouw gevonden die ook met mij op het water wil wonen: Yvonne.  

Samen hebben we 1,5 jaar op een woonark gewoond in Den Bosch, maar de wens om te kunnen varen met ons huis bleef. In de zomer van 2013 kwam de wens uit en mochten we de luxe motor Buiten Verwachting kopen. Samen hebben we het schip verbouwd tot onze varende woning. Meer hierover kunt lezen op de website www.msbuitenverwachting.nl

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en vakinhoudelijke kennis als makelaar/planoloog (afgestudeerd over een drijvend IJburg) willen we u begeleiden bij het wonen op het water en alles wat er bij komt kijken.  

Let’s find your floating home. Together.