Taxaties

Wilt u uw woonschip of woonark laten taxeren? Voor aankoop, tussentijds of bij verbouwing? Vanuit Vreeswijk verrichten we taxaties door het hele land.

Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

EMCI Gecertificeerd

Onze taxatierapporten worden deskundig opgesteld en voldoen aan de eisen zoals opgesteld door de European Maritime Certification Institute.

Door de ervaringen vanuit de bouwkunde en het zelf verbouwen van het  varend woonschip Buiten Verwachting wordt de waterwoning nauwkeurig technisch bekeken. Daarnaast wordt ook de economische waarde van de woonomgeving meegenomen in het taxatierapport.

Kosten

Een taxatierapport van uw waterwoning is al beschikbaar vanaf € 675,- inclusief BTW. Indien uw waterwoning op meer dan 1 uur rijden vanaf onze thuisbasis in Vreeswijk ligt, maken we een passend voorstel. 

Aankoop

Bij de aankoop van uw drijvende woning is taxatie vaak handig als second opinion en het is noodzakelijk voor de financiering van de woning. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken zoals de Rabobank, Triodos, ING, Orange Credit etc..

Tussentijdse waardebepaling

Soms is het interessant om tussentijds een actuele taxatie aan te leveren bij uw hypotheekbank. Door jarenlange ervaring in het bankwezen kunnen we samen bekijken of deze optie voor u interessant kan zijn.

Verbouwing

Voor het verbouwen van uw drijvende woning kunt u een taxatierapport nodig hebben met de marktwaarde vóór en ná verbouwing. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we een passende oplossing voor uw verbouwing.