Ons drijvende aanbod

Op deze pagina vindt u ons actuele drijvende aanbod. 

U

Laat ons weten wat u zoekt

Bent u op zoek zijn naar wat anders dan wij aanbieden? Laat het ons weten en dan gaan we actief voor u op zoek.

Aanbod

Dolfijn

Dolfijn

€ 120.000,- k.k. Het directievaartuig Dolfijn is de afgelopen jaren stelselmatig verbeterd en verkeert in zeer goede staat. Het schip is helemaal klaar voor haar volgende avontuur op de Europese binnenwateren met haar nieuwe eigenaar. Bent u op zoek naar een compact (woon)schip of naar een directievaartuig met veel lichtinval en connectie met buiten? Kom dan zeker eens in Bruinisse bij de Dolfijn kijken.

read more
Nooyt Gedagt

Nooyt Gedagt

€ 99.000,- k.k.
Indien u op zoek bent naar een mooie katwijker met een ruime stuurhut en groot achter terras, kom dan zeker eens kijken op de Nooyt Gedagt in Zaandam.
De katwijker Nooyt Gedagt met een ruime stuurhut is voorzien van een sterke hoofdmotor, 2 spudpalen, hydraulisch stuurwerk en boegschroef. Vanuit de keuken en eetkamer in de stuurhut heeft u een prachtig uitzicht over het water. Het schip is door de afmetingen ideaal voor de Nederlandse en Europese waterwegen. De afgelopen 47 jaar is het schip goed verzorgd door de huidige eigenaar en zijn er vele mooie reizen mee gemaakt.

read more
Woonark Sunny Home

Woonark Sunny Home

Bieden vanaf € 3.500,- k.k.
Namens de gemeente Arnhem bieden we de woonark Sunny Home te koop aan op basis van inschrijving. De naam van de woonark klopt helemaal. Door de vele ramen is de woonark erg licht en is het een echt Sunny Home op het water. De woonark wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 18 x 4 meter.

read more
Jeannette Wijk bij Duurstede

Jeannette Wijk bij Duurstede

€ 375.000,- k.k.
Onder de rook van de vestingstad Wijk bij Duurstede met directe vaarverbinding naar de Lek bieden we de luxe motor Jeannette aan met vaste ligplaats. De Jeannette is in 1979 door de huidige eigenaar overgenomen van de laatste schipper en verbouwd tot een varend woonschip. Door de ruime afmetingen van het schip is er veel woonruimte aan boord. Sinds 1994 ligt het schip afgemeerd in de gemeente Wijk bij Duurstede met vrij uitzicht over de uiterwaarden en Lek. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze luxe motor? Kom dan zeker eens op de Jeannette in Wijk bij Duurstede kijken.

read more
Oude Jan Hasselt

Oude Jan Hasselt

€ 465.000,- k.k.
In het karakteristieke Hasselt bieden we de luxe motor Oude Jan aan met een ligplaats naast de Kalkovens in Hasselt. De Oude Jan is door de huidige eigenaar ingrijpend verbouwd tot een lux varend woonschip. Het schip heeft de afgelopen jaren vele mooie reizen door Europa gemaakt en is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Het schip heeft de status van varend monument, waardoor andere ligplaatsen zoals het Sluishuis in Amsterdam ook tot de mogelijkheden behoren. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze luxe motor? Kom dan zeker eens op de Oude Jan in Hasselt kijken.

read more
Bood

Bood

€ 95.000,-
Altijd al op zoek geweest naar een varende tiny house? Dan is dit de uitgelegen kans. Deze stabiele houseboat (genaamd Bood) heeft een stalen onderwaterschip met 2 dieselmotoren, waardoor het verkennen van de omgeving een peulenschil is. Door de ruime opzet van de woon- en slaapkamer heb je het beste van 2 werelden en je mag het varen zonder vaarbewijs. Wie neemt deze Bood mee op pad?

read more
Njord

Njord

€ 160.000,-
Bent u op zoek naar een uniek schip met vele binnenruimte, dan is de Njord het schip om de Europese waterwegen te gaan verkennen. Er is maar een Njord gemaakt op de werf in Echtenerbrug voor permanente bewoning en lange reizen. Door de slimme indeling is er veel binnenruimte met grote ramen van dubbelglas. Het schip mag zonder vaarbewijs gevaren worden en klaar voor een nieuwe eigenaar die haar meeneemt voor lange reizen.

read more
Bracksand met ligplaats te Amsterdam

Bracksand met ligplaats te Amsterdam

€ 890.000,- k.k.
Een unieke kans om riant op het water te gaan wonen in het buitengebied van Amsterdam. Wij bieden de Groningse klipper Bracksand uit 1899 (circa 35*6 meter) aan, in combinatie met de ligplaats aan de Durgerdammerdijk 1008. Het laadruim van de Bracksand is in 2019 geheel verbouwd voor het huisvesten van groepen tijdens tochten, maar kan gemakkelijk getransformeerd worden tot bijvoorbeeld een luxueus woonschip.

read more
Zeeburgerpad 182 te Amsterdam

Zeeburgerpad 182 te Amsterdam

€ 950.000,- k.k.
In een groene oase ligt deze ruime woonboot met verdieping. Het heeft de mogelijkheid tot de verhuur van één separaat appartement. De woonboot is op loopafstand gelegen van het centrum van Amsterdam, maar er kan toch geparkeerd worden voor de deur. Bent u op zoek naar een woonboot met mogelijkheid voor gedeeltelijke verhuur? Kom dan zeker eens kijken op het Zeeburgerpad.

read more
Waterlander 3 te Maasbracht

Waterlander 3 te Maasbracht

€ 365.000,- k.k.
In het rustige, maar pittoreske schippersdorp Maasbracht bieden wij deze unieke waterwoning met vaste ligplaats aan. De Waterlander 3 is voorzien van veel luxe met een hoog afwerkingsniveau. De ark ligt op een unieke plek met vrij uitzicht over de haven van Maasbracht. Bent u op zoek naar een luxe waterwoning van 140 m2 in het zuiden van het land? Kom dan zeker eens kijken in Maasbracht.

read more
Tjalk Onderneming

Tjalk Onderneming

€ 105.000,- k.k.
De zeilklare tjalk Onderneming is op zoek naar nieuwe eigenaren die haar bewaren voor de toekomst. Het schip wordt aangeboden zonder vaste ligplaats, maar is een graag geziene gast in de historische havens van Nederland. De huidige eigenaren hebben haar gekoesterd en voorbereid voor het inrichten. Hier is het helaas nooit van gekomen. Maakt u dit mooie schip verder bewoonbaar?

read more
Klipperaak Bellefleur

Klipperaak Bellefleur

€ 525.000,- k.k.
Wakker worden op steenworpafstand van Amsterdam. Zo vrij als een vogel in het groen met uitzicht op het buiten IJ en op de pittoreske huisjes van Durgerdam, waar ruimte en de geur van vers gemaaid gras nog heel normaal is.
De voormalige en geheel gerenoveerde klipperaak De Bellefleur is een pracht van een woonschip met een lengte van bijna 25 meter met veel ruimte, een licht interieur, veel ramen en een ligplaatsvergunning aan de gewilde Durgerdammerdijk, omgeven door het groene recreatiegebied van Amsterdam.

read more
Woonspits Virunga

Woonspits Virunga

€ 300.000,- k.k.
Deze met zorg verbouwde spits Virunga biedt de eigenaren de mogelijkheid om luxe de Europese waterwegen te verkennen. De in 2001 omgebouwde spits is met luxe materialen afgewerkt en biedt legio mogelijkheden. Bent u op zoek naar een luxe woonspits kom dan eens in Meppel naar de Virunga kijken.

read more
Volendammer Kwak

Volendammer Kwak

€ 60.000,- k.k.
De Volendammer Kwak, ook wel stalen botter genoemd, is op zoek naar een nieuwe eigenaar die haar naar eigen inzicht kan transformeren naar een varend woonschip. De afgelopen jaren is het casco met veel liefde en historisch oogpunt opgeknapt.

read more
Ligplaats Durgerdammerdijk

Ligplaats Durgerdammerdijk

€ 425.000,- k.k.
Op één van de mooiste en rustigste plekken van Amsterdam bieden wij een ligplaats aan voor een (eventueel varend) woonschip van maximaal 35 x 6 meter. De ligplaats ligt aan de Durgerdammerdijk vlak bij het pittoreske Durgerdam.

read more

Verkocht onder voorbehoud

Waterwoning Sacomapi te Lisse

Waterwoning Sacomapi te Lisse

Verkocht onder voorbehoud
Heeft u altijd al op het water willen wonen in het buitengebied tussen de Keukenhof en het Noordwijkse strand? Sla dan deze waterwoning niet over. In de Trekvaart ligt deze ruime waterwoning met open vaarverbinding naar Katwijk en de Kaag. Zien we u binnenkort in Lisse?

read more
Ambulant

Ambulant

Verkocht onder voorbehoud
Wenste u altijd al om op het water te recreëren onder de rook van Amsterdam? Dan is dit uw kans. Vanaf het schip heeft u vrij uitzicht over het Nieuwe Meer van Amsterdam met diverse watersportmogelijkheden. Het schip Ambulant biedt veel ruimte voor haar lengte en de ruime stuurhut met openslaande deuren combineert binnen met buiten. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker eens op de Ambulant kijken.

read more
Jac den Dulk

Jac den Dulk

Verkocht onder voorbehoud
Op de kop van het Borneo-eiland bieden wij een unieke kans voor de mensen die door het werk heen kunnen kijken. Het betreft een vaste ligplaats met een motorlogger met een ruim scala aan mogelijkheden. Wilt u op het water wonen en de regie hebben over uw waterwoning? Kom dan zeker eens langs.

read more
Woonschip Orion 3

Woonschip Orion 3

Verkocht onder voorbehoud
Namens de gemeente Arnhem bieden we het woonschip Orion 3 te koop aan op basis van inschrijving. Het betreft een ruim woonschip van 2 verdiepingen met een grote woonkamer met open keuken, 5 slaap-/werkkamers en diverse badkamers/toiletruimtes. Het complete woonschip wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 30 x 5,2 meter.

read more

Verkocht

De Westhoek

De Westhoek

Woonark De Westhoek met ligplaats aan de Cruquiusdijk te Vijfhuizen Is de woonark De Westhoek uw droomplek of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.Aan de Cruquiusdijk te Vijfhuizen ligt in de Ringvaart de ruime woonark De Westhoek met vrij uitzicht over het Fort Bij...

Luxe Motor Regge

Luxe Motor Regge

Verkocht
Luxe motor Regge is een technisch vaarklaar woonschip met CBB Rijn.
Het interieur is naar eigen inzicht in te richten.

Luxe Motor Sara

Luxe Motor Sara

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de Luxe motor Sara aan door middel van verkoop op basis van inschrijving. Op dit moment is het ingericht als woonschip met diverse slaapvertrekken. Het schip heeft de mooie historische lijnen van een luxe motor. De nieuwe eigenaar staat geheel vrij om de Sara een nieuw invulling te geven.

Klipperaak Avonturier

Klipperaak Avonturier

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de Klipperaak Avonturier aan door middel van verkoop op basis van inschrijving. Met veel liefde gerestaureerde Klipperaak Avonturier is op zoek naar een liefhebber om de binnenkant naar eigen inzicht verder af te maken.

Friese tjalk De Goede Verwachting 

Friese tjalk De Goede Verwachting 

€ 60.000,- k.k.
De Friese (motor)tjalk De Goede Verwachting is een perfect schip om mooie, lange reizen door Europa mee te maken met als uitvalsbasis de historische Wolwevershaven te Dordrecht. De tjalk uit 1908 is door de huidige eigenaren gerestaureerd naar motortjalk met een historische uitstraling. Het schip is technisch in goede staat met een CBB geldig tot 2024. Bent u op zoek naar een ruim schip met veel mogelijkheden?

Westlander Mallemok

Westlander Mallemok

Verkocht
In 2001 is de Westlander Mallemok grondig gerestaureerd naar de huidige afmetingen en voorzien van onder andere een nieuwe motor en salonroef. De huidige eigenaar is op zoek naar een liefhebber die met de Mallemok de binnenwateren van Europa gaat verkennen.

Steilsteven Hendrina

Steilsteven Hendrina

Verkocht
Wie is op zoek naar een goed, gaaf, strak steilsteven casco met een Daf 575 en een proportionele boegschroef en wil deze verder inrichten naar eigen inzicht?
De Steilsteven Hendrina is door de huidige en vorige eigenaren bewaard gebleven met inachtneming van de historische uitstraling. We zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar die de Steilsteven verder gaat afbouwen.

Ligplaats Meeuwenlaan

Ligplaats Meeuwenlaan

verkocht
Op de mooiste ligplaats van Amsterdam bieden we u de varende klipperaak Maria aan inclusief ligplaats met vrij uitzicht over het IJ. Door de ligging aan het begin van de oude sluiskolk biedt het terras boven op de sluismuur een vrij uitzicht over het IJ en de achterkant van het Centraal Station.
De klipperaak Maria is in uitstekende conditie en zeilt regelmatig over de binnenwateren en de Waddenzee.

Tjalk Hollandia

Tjalk Hollandia

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de tjalk Hollandia te koop aan op basis van inschrijving. De tjalk Hollandia is uit 1907 en is gebouwd te Ouderkerk a/d IJssel en voorzien van een Daf 575 voor de aandrijving. De buitenzijde is redelijk onderhouden, maar de binnenzijde verdient de nodige aandacht om hier weer prettig te kunnen verblijven. De nieuwe eigenaar kan het interieur naar eigen wensen inrichten.

Woonschip Zeemeeuw 

Woonschip Zeemeeuw 

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we het woonschip Zeemeeuw te koop aan op basis van inschrijving. Het oude schip Zeemeeuw is door de vorige eigenaar flink verbouwd tot een schark (woonschip met arkopbouw). De nieuwe eigenaar kan de opbouw verder afmaken naar eigen wensen of het geheel historisch herstellen tot een ruim woonschip.

Ponton

Ponton

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we het ponton te koop aan op basis van inschrijving. Het ponton is in 2019 gedubbeld en voorzien van een warmtewisselaar. Het betreft een onderdeel van de oude scheepsbrug van Arnhem. Het ponton wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 14 x 5 meter. Het ponton is ideaal als een extra terras of om een schuur op te vestigen.

Woonark Ongenoemd

Woonark Ongenoemd

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de woonark Ongenoemd te koop aan op basis van inschrijving. Het betreft een ruime woonark voorzien van een woonkamer met open keuken, badkamer en ruime slaapkamer met berging. De woonark wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 18 x 4 meter.

Wilt u uw drijvende woning ook via ons verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk ook onze verkooppagina voor meer informatie.