Ons drijvende aanbod

Op deze pagina vindt u ons actuele drijvende aanbod. 

U

Laat ons weten wat u zoekt

Bent u op zoek zijn naar wat anders dan wij aanbieden? Laat het ons weten en dan gaan we actief voor u op zoek.

Vraagprijs

€ 695.000,- k.k.

Op de mooiste ligplaats van Amsterdam bieden we u de varende klipperaak Maria aan inclusief ligplaats met vrij uitzicht over het IJ. Door de ligging aan het begin van de oude sluiskolk biedt het terras boven op de sluismuur een vrij uitzicht over het IJ en de achterkant van het Centraal Station.

De klipperaak Maria is in uitstekende conditie en zeilt regelmatig over de binnenwateren en de Waddenzee.

Vraagprijs

€ 535.000,- k.k.

Wakker worden op steenworpafstand van Amsterdam. Zo vrij als een vogel in het groen met uitzicht op het buiten IJ en op de pittoreske huisjes van Durgerdam, waar ruimte en de geur van vers gemaaid gras nog heel normaal is.

De voormalige en geheel gerenoveerde klipperaak De Bellefleur is een pracht van een woonschip met een lengte van bijna 25 meter met veel ruimte, een licht interieur, veel ramen en een ligplaatsvergunning aan de gewilde Durgerdammerdijk, omgeven door het groene recreatiegebied van Amsterdam.

Vraagprijs

€ 100.000,- k.k.

Op de mooiste plek in de Lek bieden we bij Lekkerkerk een ligplaats aan zonder schip. Via een vaste loopbrug kun je de ligplaats bereiken waar je het beste uitzicht hebt over de rivier de Lek. De aanlegsteiger hoorde vroeger bij de graanmaalderij op de dijk voor het lossen van graan. De stevige afmeerpalen zijn bestemd voor het afmeren van maximaal 2 schepen met de afmetingen van een spits (circa 40×5,06 meter).

Vraagprijs

€ 535.000,- k.k.

Heeft u altijd al willen wonen op een nagelnieuwe watervilla met eigen grond (347 m2) in Friesland?

Zoek dan niet verder.

Deze ruime watervilla van 2 verdiepingen ligt in Twijzel, 20 autominuten boven Drachten. De watervilla heeft een open vaarverbinding naar het Prinses Margrietkanaal. De ruime tuin van 172 m2 is met zorg aangelegd en op circa 50 meter afstand ligt het tweede perceel van 175 m2. Hier staat een ruime geïsoleerde schuur en bevindt zich de moestuin.

16 x 5 meter

Vraagprijs

€ 60.000,- k.k.

De Volendammer Kwak, ook wel stalen botter genoemd, is op zoek naar een nieuwe eigenaar die haar naar eigen inzicht kan transformeren naar een varend woonschip. De afgelopen jaren is het casco met veel liefde en historisch oogpunt opgeknapt.

14,95 x 3,20 x 1 meter

Vraagprijs

€ 65.000,- k.k.

In 2001 is de Westlander Mallemok grondig gerestaureerd naar de huidige afmetingen en voorzien van onder andere een nieuwe motor en salonroef. De huidige eigenaar is op zoek naar een liefhebber die met de Mallemok de binnenwateren van Europa gaat verkennen.

Circa 19,96 x 3,75 x 0,8 meter

Vraagprijs

€ 49.900,- k.k.

De Steilsteven Hendrina is door de huidige en vorige eigenaren bewaard gebleven met inachtneming van de historische uitstraling. Vanwege de eisen van het CVO/CBB is besloten het schip met 0,7 meter (2 spanten) in te korten. We zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar die de Steilsteven verder gaat afbouwen.

24,96 x 5 x 1,1 meter

Vraagprijs

€ 150.000,- k.k.

De Friese (motor)tjalk De Goede Verwachting is een perfect schip om mooie, lange reizen door Europa mee te maken met als uitvalsbasis de historische Wolwevershaven te Dordrecht. De tjalk uit 1908 is door de huidige eigenaren gerestaureerd naar motortjalk met een historische uitstraling. Het schip is technisch in goede staat met een CBB geldig tot 2024. Bent u op zoek naar een ruim schip met veel mogelijkheden? 

circa 28,5 x 5,07 x 1,25 meter

Vraagprijs

€ 350.000,- k.k.

Deze met zorg verbouwde spits Virunga biedt de eigenaren de mogelijkheid om luxe de Europese waterwegen te verkennen. De in 2001 omgebouwde spits is met luxe materialen afgewerkt en biedt legio mogelijkheden. Bent u op zoek naar een luxe woonspits kom dan eens in Meppel naar de Virunga kijken.

circa 15 x 4 meter

Verkoop op basis van inschrijving verstreken

Namens de gemeente Arnhem bieden we de woonark Sunny Home te koop aan op basis van inschrijving. De naam van de woonark klopt helemaal. Door de vele ramen is de woonark erg licht en is het een echt Sunny Home op het water. De woonark wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 15 x 4 meter.

circa 26,70 x 5,30 meter

Verkoop op basis van inschrijving verstreken

Namens de gemeente Arnhem bieden we het woonschip Zeemeeuw te koop aan op basis van inschrijving. Het oude schip Zeemeeuw is door de vorige eigenaar flink verbouwd tot een schark (woonschip met arkopbouw). De nieuwe eigenaar kan de opbouw verder afmaken naar eigen wensen of het geheel historisch herstellen tot een ruim woonschip.

circa 18 x 4,10 meter

Verkoop op basis van inschrijving verstreken

Namens de gemeente Arnhem bieden we de tjalk Hollandia te koop aan op basis van inschrijving. De tjalk Hollandia is uit 1907 en is gebouwd te Ouderkerk a/d IJssel en voorzien van een Daf 575 voor de aandrijving. De buitenzijde is redelijk onderhouden, maar de binnenzijde verdient de nodige aandacht om hier weer prettig te kunnen verblijven. De nieuwe eigenaar kan het interieur naar eigen wensen inrichten.

24,95 x ,4,90 x 0,5 meter

Verkocht

Namens de gemeente Arnhem bieden we de Klipperaak Avonturier aan door middel van verkoop op basis van inschrijving. Met veel liefde gerestaureerde Klipperaak Avonturier is op zoek naar een liefhebber om de binnenkant naar eigen inzicht verder af te maken.

29,19m x 5,06m x 1,10m

Verkocht

Namens de gemeente Arnhem bieden we de Luxe motor Sara aan door middel van verkoop op basis van inschrijving. Op dit moment is het ingericht als woonschip met diverse slaapvertrekken. Het schip heeft de mooie historische lijnen van een luxe motor. De nieuwe eigenaar staat geheel vrij om de Sara een nieuw invulling te geven.

Cruquiusdijk 272 te Vijfhuizen

Verkocht

In de Ringvaart ligt de ruime woonark De Westhoek met vrij uitzicht over het Fort Bij Vijfhuizen en de Meerwijkplas De dubbellaags woonark uit 1973 is circa 17 x 6,2 meter met een garage.

33,57m x 5,06m x 1,10m

Verkocht

Luxe motor Regge is een technisch vaarklaar woonschip met CBB Rijn.

Het interieur is naar eigen inzicht in te richten.

Wilt u uw drijvende woning ook via ons verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk ook onze verkooppagina voor meer informatie.