Ons drijvende aanbod

Op deze pagina vindt u ons actuele drijvende aanbod. 

U

Laat ons weten wat u zoekt

Bent u op zoek zijn naar wat anders dan wij aanbieden? Laat het ons weten en dan gaan we actief voor u op zoek.

Aanbod

Jac den Dulk

Jac den Dulk

€ 550.000,- k.k.Op de kop van het Borneo-eiland bieden wij een unieke kans voor de mensen die door het werk heen kunnen kijken. Het betreft een vaste ligplaats met een motorlogger met een ruim scala aan mogelijkheden. Wilt u op het water wonen en de regie hebben over uw waterwoning? Kom dan zeker eens langs.

read more
Tjalk Onderneming

Tjalk Onderneming

€ 120.000,- k.k.
De zeilklare tjalk Onderneming is op zoek naar nieuwe eigenaren die haar bewaren voor de toekomst. Het schip wordt aangeboden zonder vaste ligplaats, maar is een graag geziene gast in de historische havens van Nederland. De huidige eigenaren hebben haar gekoesterd en voorbereid voor het inrichten. Hier is het helaas nooit van gekomen. Maakt u dit mooie schip verder bewoonbaar?

read more
Woonark De Westhoek

Woonark De Westhoek

€ 615.000,- k.k.
Wilt u altijd al op het water wonen in een ruime, gerenoveerde dubbellaags woonark die voldoet aan de huidige isolatie-eisen? Dan is dit uw kans. De woonark is gelegen aan de doorgaande vaarweg en heeft uitzicht aan beide zijden in het groen en ook nog eens onder de rook van Haarlem. Dit vindt u niet vaak.

read more
Klipperaak Bellefleur

Klipperaak Bellefleur

€ 525.000,- k.k.
Wakker worden op steenworpafstand van Amsterdam. Zo vrij als een vogel in het groen met uitzicht op het buiten IJ en op de pittoreske huisjes van Durgerdam, waar ruimte en de geur van vers gemaaid gras nog heel normaal is.
De voormalige en geheel gerenoveerde klipperaak De Bellefleur is een pracht van een woonschip met een lengte van bijna 25 meter met veel ruimte, een licht interieur, veel ramen en een ligplaatsvergunning aan de gewilde Durgerdammerdijk, omgeven door het groene recreatiegebied van Amsterdam.

read more
Woonspits Virunga

Woonspits Virunga

€ 300.000,- k.k.
Deze met zorg verbouwde spits Virunga biedt de eigenaren de mogelijkheid om luxe de Europese waterwegen te verkennen. De in 2001 omgebouwde spits is met luxe materialen afgewerkt en biedt legio mogelijkheden. Bent u op zoek naar een luxe woonspits kom dan eens in Meppel naar de Virunga kijken.

read more
Volendammer Kwak

Volendammer Kwak

€ 60.000,- k.k.
De Volendammer Kwak, ook wel stalen botter genoemd, is op zoek naar een nieuwe eigenaar die haar naar eigen inzicht kan transformeren naar een varend woonschip. De afgelopen jaren is het casco met veel liefde en historisch oogpunt opgeknapt.

read more
Friese tjalk De Goede Verwachting 

Friese tjalk De Goede Verwachting 

Verkocht onder Voorbehoud
De Friese (motor)tjalk De Goede Verwachting is een perfect schip om mooie, lange reizen door Europa mee te maken met als uitvalsbasis de historische Wolwevershaven te Dordrecht. De tjalk uit 1908 is door de huidige eigenaren gerestaureerd naar motortjalk met een historische uitstraling. Het schip is technisch in goede staat met een CBB geldig tot 2024. Bent u op zoek naar een ruim schip met veel mogelijkheden?

read more
Westlander Mallemok

Westlander Mallemok

Verkocht onder voorbehoud
In 2001 is de Westlander Mallemok grondig gerestaureerd naar de huidige afmetingen en voorzien van onder andere een nieuwe motor en salonroef. De huidige eigenaar is op zoek naar een liefhebber die met de Mallemok de binnenwateren van Europa gaat verkennen.

read more
Steilsteven Hendrina

Steilsteven Hendrina

€ 39.900,- k.k.
Wie is op zoek naar een goed, gaaf, strak steilsteven casco met een Daf 575 en een proportionele boegschroef en wil deze verder inrichten naar eigen inzicht?
De Steilsteven Hendrina is door de huidige en vorige eigenaren bewaard gebleven met inachtneming van de historische uitstraling. We zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar die de Steilsteven verder gaat afbouwen.

read more
Woonark Sunny Home

Woonark Sunny Home

Bieden vanaf € 10.000,- k.k.
Namens de gemeente Arnhem bieden we de woonark Sunny Home te koop aan op basis van inschrijving. De naam van de woonark klopt helemaal. Door de vele ramen is de woonark erg licht en is het een echt Sunny Home op het water. De woonark wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 18 x 4 meter.

read more
Ligplaats Lekkerkerk

Ligplaats Lekkerkerk

€ 75.000,- k.k.
Op de mooiste plek in de Lek bieden we bij Lekkerkerk een ligplaats aan zonder schip. Via een vaste loopbrug kun je de ligplaats bereiken waar je het beste uitzicht hebt over de rivier de Lek. De aanlegsteiger hoorde vroeger bij de graanmaalderij op de dijk voor het lossen van graan. De stevige afmeerpalen zijn bestemd voor het afmeren van maximaal 2 schepen met de afmetingen van een spits (circa 40×5,06 meter).

read more
Ligplaats Durgerdammerdijk

Ligplaats Durgerdammerdijk

€ 425.000,- k.k.
Op één van de mooiste en rustigste plekken van Amsterdam bieden wij een ligplaats aan voor een (eventueel varend) woonschip van maximaal 35 x 6 meter. De ligplaats ligt aan de Durgerdammerdijk vlak bij het pittoreske Durgerdam.

read more
Klipperaak Maria

Klipperaak Maria

verkocht onder voorbehoud.
Op de mooiste ligplaats van Amsterdam bieden we u de varende klipperaak Maria aan inclusief ligplaats met vrij uitzicht over het IJ. Door de ligging aan het begin van de oude sluiskolk biedt het terras boven op de sluismuur een vrij uitzicht over het IJ en de achterkant van het Centraal Station.
De klipperaak Maria is in uitstekende conditie en zeilt regelmatig over de binnenwateren en de Waddenzee.

read more
Ponton

Ponton

Verkocht onder voorbehoud
Namens de gemeente Arnhem bieden we het ponton te koop aan op basis van inschrijving. Het ponton is in 2019 gedubbeld en voorzien van een warmtewisselaar. Het betreft een onderdeel van de oude scheepsbrug van Arnhem. Het ponton wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 14 x 5 meter. Het ponton is ideaal als een extra terras of om een schuur op te vestigen.

read more
Woonschip Orion 3

Woonschip Orion 3

Verkocht onder voorbehoud
Namens de gemeente Arnhem bieden we het woonschip Orion 3 te koop aan op basis van inschrijving. Het betreft een ruim woonschip van 2 verdiepingen met een grote woonkamer met open keuken, 5 slaap-/werkkamers en diverse badkamers/toiletruimtes. Het complete woonschip wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 30 x 5,2 meter.

read more

Verkocht

Luxe Motor Regge

Luxe Motor Regge

Verkocht
Luxe motor Regge is een technisch vaarklaar woonschip met CBB Rijn.
Het interieur is naar eigen inzicht in te richten.

Luxe Motor Sara

Luxe Motor Sara

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de Luxe motor Sara aan door middel van verkoop op basis van inschrijving. Op dit moment is het ingericht als woonschip met diverse slaapvertrekken. Het schip heeft de mooie historische lijnen van een luxe motor. De nieuwe eigenaar staat geheel vrij om de Sara een nieuw invulling te geven.

Klipperaak Avonturier

Klipperaak Avonturier

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de Klipperaak Avonturier aan door middel van verkoop op basis van inschrijving. Met veel liefde gerestaureerde Klipperaak Avonturier is op zoek naar een liefhebber om de binnenkant naar eigen inzicht verder af te maken.

Tjalk Hollandia

Tjalk Hollandia

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de tjalk Hollandia te koop aan op basis van inschrijving. De tjalk Hollandia is uit 1907 en is gebouwd te Ouderkerk a/d IJssel en voorzien van een Daf 575 voor de aandrijving. De buitenzijde is redelijk onderhouden, maar de binnenzijde verdient de nodige aandacht om hier weer prettig te kunnen verblijven. De nieuwe eigenaar kan het interieur naar eigen wensen inrichten.

Woonschip Zeemeeuw 

Woonschip Zeemeeuw 

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we het woonschip Zeemeeuw te koop aan op basis van inschrijving. Het oude schip Zeemeeuw is door de vorige eigenaar flink verbouwd tot een schark (woonschip met arkopbouw). De nieuwe eigenaar kan de opbouw verder afmaken naar eigen wensen of het geheel historisch herstellen tot een ruim woonschip.

Woonark Ongenoemd

Woonark Ongenoemd

Verkocht
Namens de gemeente Arnhem bieden we de woonark Ongenoemd te koop aan op basis van inschrijving. Het betreft een ruime woonark voorzien van een woonkamer met open keuken, badkamer en ruime slaapkamer met berging. De woonark wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 18 x 4 meter.

Wilt u uw drijvende woning ook via ons verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk ook onze verkooppagina voor meer informatie.