LET’S FIND YOUR

FLOATING DREAM HOME

Bent u op zoek naar uw droom op het water, dan helpen wij deze droom waar te maken. Neem vrijblijvend met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken en/of te abonneren op onze mailservice met het actuele aanbod.

Floating living 

In different oppertunities

Varende woonschepen

Vanuit onze eigen ervaring van de zoektocht naar ons schip kunnen we u begeleiden bij en adviseren over wat er allemaal bij komt kijken: van het bezichtigen tot en met het varen.

Woonarken

Woonarken bieden legio mogelijkheden op verschillende plekken. Het is belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden van die locatie. Wij ondersteunen u in uw zoektocht naar de juiste plek, welke voor u geschikt is.

Woonschepen

Woonschepen zijn ooit varende vrachtschepen geweest, welke zijn of kunnen worden verbouwd tot woningen. Dit combineert een stalen casco met weidse mogelijkheden. Wij kunnen u begeleiden bij de aankoop, financiering en bouwbegeleiding.

How it Works

I’ll walk you through the entire process of purchasing a floating home

K

Get in touch

Geheel vrijblijvend informatiegesprek over uw drijvende woonwensen en onze mogelijkheden.

K

Goal & Expectation Setting

Uw wensen en onze mogelijkheden uiteenzetten in de opdracht tot dienstverlening: helder en overzichtelijk om verrassingen achteraf te voorkomen.

K

Showings & Offers

Samen op pad om diverse drijvende objecten te bekijken en uw wensen scherp te krijgen. Indien we de juiste hebben gevonden begeleiden bij het bieden.

K

Closing!

Bij definitieve aankoop het proces van koopcontracten en notarissen begeleiden. Ook na transport zijn we beschikbaar voor vragen.