Ons drijvende aanbod

Op deze pagina vindt u ons actuele drijvende aanbod. 

U

Laat ons weten wat u zoekt

Bent u op zoek zijn naar wat anders dan wij aanbieden? Laat het ons weten en dan gaan we actief voor u op zoek.

Aanbod

De Muiter

De Muiter

€ 525.000,- k.k.
In een strang van de Waal ligt deze riante woonark met ruim 200m2 aan woonoppervlakte, met vele gebruiksmogelijkheden. Met het steeds veranderende uitzicht heb je elke dag het gevoel op vakantie te zijn, doordat het groen om je heen verandert met de waterstanden en de seizoenen. Alle belangrijke voorzieningen zijn ook nog eens binnen handbereik in het mooie Beneden Leeuwen. Benieuwd geworden? Kom dan zeker eens kijken op de Muiter in Beneden Leeuwen.

read more
Orion

Orion

€ 225.000,- k.k.
De van oorsprong gebouwde ijsbreker/stoomsleepboot is door de huidige eigenaar verbouwd tot een riant woonschip. De verlengde stuurhut biedt nu ook ruimte voor een woonkamer met vrij uitzicht over de omgeving. Door de plaatsing van zonnepanelen en een waterfilter is het schip geheel zelfstandig en ideaal voor lange reizen/verblijven. Er is door de eigenaren veel geïnvesteerd in het schip en nu instapklaar voor de volgende eigenaar, komt u snel een keer kijken.

read more
Neeltje

Neeltje

€ 575.000,- k.k.
In het centrum van Rotterdam bieden wij de luxe motor Neeltje aan met overdraagbare ligplaats in de Erfgoedhavens van Rotterdam. De Neeltje is een ruim woonschip met een originele uitstraling welke ook nog eens heerlijk kan varen. Technisch is het schip helemaal op orde met alle benodigde certificaten en is in januari 2024 nog op de helling geweest. Wie op zoek is naar een ruim en comfortabel woonschip met 3 slaapkamers moet zeker eens op de Neeltje in Rotterdam komen kijken.

read more
Eendracht X

Eendracht X

€ 350.000,- k.k.
In het Groene Hart tussen Gouda en Rotterdam ligt dit historische, ruime woonschip met overdraagbare ligplaats in Werkhaven Hitland. De haven heeft een open vaarverbinding met de Hollandsche IJssel.
De in originele staat zijnde Luxe Motor uit 1929 is door de vorige eigenaar verbouwd tot ruim woonschip. Mede door de breedte van bijna 6 meter is er veel binnenruimte. De huidige eigenaar heeft doorlopend verbeteringen doorgevoerd en onlangs zijn de houten mast en hoofdgiek vervangen door een stalen mast en giek. Het geklonken schip heeft de status Varend Monument en is een geziene gast in museumhavens.
Bent u op zoek naar een ruim (varend) woonschip met vaste ligplaats in het Groene Hart? Kom dan zeker eens kijken in Werkhaven Hitland.

read more
Ons Honk

Ons Honk

Bieden vanaf € 5.000,- k.k.
Namens de gemeente Houten bieden we het woonschip Ons Honk te koop aan op basis van inschrijving. Dit woonschip wordt in Tull en het Waal zonder ligplaats aangeboden. De van oorsprong paviljoenschuit heeft de afmetingen van circa 14 x 4 meter heeft een ruime opbouw welke instapklaar is voor de volgende eigenaar.

read more
Dolfijn

Dolfijn

€ 120.000,- k.k.
Het directievaartuig Dolfijn is de afgelopen jaren stelselmatig verbeterd en verkeert in zeer goede staat. Het schip is helemaal klaar voor haar volgende avontuur op de Europese binnenwateren met haar nieuwe eigenaar. Bent u op zoek naar een compact (woon)schip of naar een directievaartuig met veel lichtinval en connectie met buiten? Kom dan zeker eens in Bruinisse bij de Dolfijn kijken.

read more
Nooyt Gedagt

Nooyt Gedagt

€ 99.000,- k.k.
Indien u op zoek bent naar een mooie katwijker met een ruime stuurhut en groot achter terras, kom dan zeker eens kijken op de Nooyt Gedagt in Zaandam.
De katwijker Nooyt Gedagt met een ruime stuurhut is voorzien van een sterke hoofdmotor, 2 spudpalen, hydraulisch stuurwerk en boegschroef. Vanuit de keuken en eetkamer in de stuurhut heeft u een prachtig uitzicht over het water. Het schip is door de afmetingen ideaal voor de Nederlandse en Europese waterwegen. De afgelopen 47 jaar is het schip goed verzorgd door de huidige eigenaar en zijn er vele mooie reizen mee gemaakt.

read more
Woonark Sunny Home

Woonark Sunny Home

Bieden vanaf € 3.500,- k.k.
Namens de gemeente Arnhem bieden we de woonark Sunny Home te koop aan op basis van inschrijving. De naam van de woonark klopt helemaal. Door de vele ramen is de woonark erg licht en is het een echt Sunny Home op het water. De woonark wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 18 x 4 meter.

read more
Oude Jan Hasselt

Oude Jan Hasselt

op aanvraag
In het karakteristieke Hasselt bieden we de luxe motor Oude Jan aan met een ligplaats naast de Kalkovens in Hasselt. De Oude Jan is door de huidige eigenaar ingrijpend verbouwd tot een lux varend woonschip. Het schip heeft de afgelopen jaren vele mooie reizen door Europa gemaakt en is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Het schip heeft de status van varend monument, waardoor andere ligplaatsen zoals het Sluishuis in Amsterdam ook tot de mogelijkheden behoren. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze luxe motor? Kom dan zeker eens op de Oude Jan in Hasselt kijken.

read more
Bood

Bood

€ 95.000,-
Altijd al op zoek geweest naar een varende tiny house? Dan is dit de uitgelegen kans. Deze stabiele houseboat (genaamd Bood) heeft een stalen onderwaterschip met 2 dieselmotoren, waardoor het verkennen van de omgeving een peulenschil is. Door de ruime opzet van de woon- en slaapkamer heb je het beste van 2 werelden en je mag het varen zonder vaarbewijs. Wie neemt deze Bood mee op pad?

read more
Njord

Njord

€ 160.000,-
Bent u op zoek naar een uniek schip met vele binnenruimte, dan is de Njord het schip om de Europese waterwegen te gaan verkennen. Er is maar een Njord gemaakt op de werf in Echtenerbrug voor permanente bewoning en lange reizen. Door de slimme indeling is er veel binnenruimte met grote ramen van dubbelglas. Het schip mag zonder vaarbewijs gevaren worden en klaar voor een nieuwe eigenaar die haar meeneemt voor lange reizen.

read more
Bracksand met ligplaats te Amsterdam

Bracksand met ligplaats te Amsterdam

€ 890.000,- k.k.
Een unieke kans om riant op het water te gaan wonen in het buitengebied van Amsterdam. Wij bieden de Groningse klipper Bracksand uit 1899 (circa 35*6 meter) aan, in combinatie met de ligplaats aan de Durgerdammerdijk 1008. Het laadruim van de Bracksand is in 2019 geheel verbouwd voor het huisvesten van groepen tijdens tochten, maar kan gemakkelijk getransformeerd worden tot bijvoorbeeld een luxueus woonschip.

read more
Zeeburgerpad 182 te Amsterdam

Zeeburgerpad 182 te Amsterdam

€ 950.000,- k.k.
In een groene oase ligt deze ruime woonboot met verdieping. Het heeft de mogelijkheid tot de verhuur van één separaat appartement. De woonboot is op loopafstand gelegen van het centrum van Amsterdam, maar er kan toch geparkeerd worden voor de deur. Bent u op zoek naar een woonboot met mogelijkheid voor gedeeltelijke verhuur? Kom dan zeker eens kijken op het Zeeburgerpad.

read more
Klipperaak Bellefleur

Klipperaak Bellefleur

€ 525.000,- k.k.
Wakker worden op steenworpafstand van Amsterdam. Zo vrij als een vogel in het groen met uitzicht op het buiten IJ en op de pittoreske huisjes van Durgerdam, waar ruimte en de geur van vers gemaaid gras nog heel normaal is.
De voormalige en geheel gerenoveerde klipperaak De Bellefleur is een pracht van een woonschip met een lengte van bijna 25 meter met veel ruimte, een licht interieur, veel ramen en een ligplaatsvergunning aan de gewilde Durgerdammerdijk, omgeven door het groene recreatiegebied van Amsterdam.

read more
Woonspits Virunga

Woonspits Virunga

€ 300.000,- k.k.
Deze met zorg verbouwde spits Virunga biedt de eigenaren de mogelijkheid om luxe de Europese waterwegen te verkennen. De in 2001 omgebouwde spits is met luxe materialen afgewerkt en biedt legio mogelijkheden. Bent u op zoek naar een luxe woonspits kom dan eens in Meppel naar de Virunga kijken.

read more
Volendammer Kwak

Volendammer Kwak

€ 60.000,- k.k.
De Volendammer Kwak, ook wel stalen botter genoemd, is op zoek naar een nieuwe eigenaar die haar naar eigen inzicht kan transformeren naar een varend woonschip. De afgelopen jaren is het casco met veel liefde en historisch oogpunt opgeknapt.

read more
Ligplaats Durgerdammerdijk

Ligplaats Durgerdammerdijk

€ 425.000,- k.k.
Op één van de mooiste en rustigste plekken van Amsterdam bieden wij een ligplaats aan voor een (eventueel varend) woonschip van maximaal 35 x 6 meter. De ligplaats ligt aan de Durgerdammerdijk vlak bij het pittoreske Durgerdam.

read more

Verkocht onder voorbehoud

Deo Juvante

Deo Juvante

Verkocht onder voorbehoud
In de oude sluisingang van Maasbracht ligt het woonschip Deo Juvante met een vaste ligplaats. Vanuit de ligplaats heb je een vrij uitzicht op het gemaal en het einde van de havenkom. Het woonschip biedt veel ruimte maar heeft tevens veel liefde nodig. De nieuwe eigenaar kan eventueel het woonschip ook vervangen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker eens kijken in Maasbracht.

Eben-Haëzer

Eben-Haëzer

verkocht onder voorbehoud
In het centrum van Utrecht ligt in de historische (Veiling)haven van Utrecht deze mooie klipperaak Eben-Haëzer (1916) afgemeerd. Het schip is de afgelopen jaren verbouwd naar een historisch (varend) woonschip. Bent u op zoek naar een comfortabel woonschip met gedeelde loods en overdekte parkeerplaats in het centrum van Utrecht? Kom dan zeker eens kijken in de Veilinghaven.

Waterlander 3 te Maasbracht

Waterlander 3 te Maasbracht

verkocht onder voorbehoud
In het rustige, maar pittoreske schippersdorp Maasbracht bieden wij deze unieke waterwoning met vaste ligplaats aan. De Waterlander 3 is voorzien van veel luxe met een hoog afwerkingsniveau. De ark ligt op een unieke plek met vrij uitzicht over de haven van Maasbracht. Bent u op zoek naar een luxe waterwoning van 140 m2 in het zuiden van het land? Kom dan zeker eens kijken in Maasbracht.

Woonschip Orion 3

Woonschip Orion 3

Verkocht onder voorbehoud
Namens de gemeente Arnhem bieden we het woonschip Orion 3 te koop aan op basis van inschrijving. Het betreft een ruim woonschip van 2 verdiepingen met een grote woonkamer met open keuken, 5 slaap-/werkkamers en diverse badkamers/toiletruimtes. Het complete woonschip wordt in Arnhem zonder ligplaats aangeboden en heeft de afmetingen van circa 30 x 5,2 meter.

Verkocht

Jeannette Wijk bij Duurstede

Jeannette Wijk bij Duurstede

verkocht
Onder de rook van de vestingstad Wijk bij Duurstede met directe vaarverbinding naar de Lek bieden we de luxe motor Jeannette aan met vaste ligplaats. De Jeannette is in 1979 door de huidige eigenaar overgenomen van de laatste schipper en verbouwd tot een varend woonschip. Door de ruime afmetingen van het schip is er veel woonruimte aan boord. Sinds 1994 ligt het schip afgemeerd in de gemeente Wijk bij Duurstede met vrij uitzicht over de uiterwaarden en Lek. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze luxe motor? Kom dan zeker eens op de Jeannette in Wijk bij Duurstede kijken.

Waterwoning Sacomapi te Lisse

Waterwoning Sacomapi te Lisse

Verkocht
Heeft u altijd al op het water willen wonen in het buitengebied tussen de Keukenhof en het Noordwijkse strand? Sla dan deze waterwoning niet over. In de Trekvaart ligt deze ruime waterwoning met open vaarverbinding naar Katwijk en de Kaag. Zien we u binnenkort in Lisse?

Ambulant

Ambulant

Verkocht
Wenste u altijd al om op het water te recreëren onder de rook van Amsterdam? Dan is dit uw kans. Vanaf het schip heeft u vrij uitzicht over het Nieuwe Meer van Amsterdam met diverse watersportmogelijkheden. Het schip Ambulant biedt veel ruimte voor haar lengte en de ruime stuurhut met openslaande deuren combineert binnen met buiten. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker eens op de Ambulant kijken.

Jac den Dulk

Jac den Dulk

Verkocht
Op de kop van het Borneo-eiland bieden wij een unieke kans voor de mensen die door het werk heen kunnen kijken. Het betreft een vaste ligplaats met een motorlogger met een ruim scala aan mogelijkheden. Wilt u op het water wonen en de regie hebben over uw waterwoning? Kom dan zeker eens langs.

Tjalk Onderneming

Tjalk Onderneming

Verkocht /i>
De zeilklare tjalk Onderneming is op zoek naar nieuwe eigenaren die haar bewaren voor de toekomst. Het schip wordt aangeboden zonder vaste ligplaats, maar is een graag geziene gast in de historische havens van Nederland. De huidige eigenaren hebben haar gekoesterd en voorbereid voor het inrichten. Hier is het helaas nooit van gekomen. Maakt u dit mooie schip verder bewoonbaar?

Luxe Motor Regge

Luxe Motor Regge

Verkocht
Luxe motor Regge is een technisch vaarklaar woonschip met CBB Rijn.
Het interieur is naar eigen inzicht in te richten.

Wilt u uw drijvende woning ook via ons verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk ook onze verkooppagina voor meer informatie.